Wednesday, 20 March 2013

Terima duit dari Ensurvey

Assalamualaikum

Wahai para blogger sekalian, selain daripada Says, Nuffnang, Churp2 dan macam-macam lagi tu, anda semua juga boleh terima pendapatan melalui survey yang dijalankan oleh pihak EnSurvey. Saya dah start guna EnSurvey ni daripada bulan Januari lagi. Senang je surveynya, hanya jawab yes or no atau tandakan pada bulatan yang disediakan sahaja. Selain buat survey ni, kita juga boleh tahu hasil survey kita dengan orang ramai. Selain itu, yang bestnya lagi, sekali kita lakukan survey, boleh dapat lebih dari RM 1.00. 


Duit yang dikumpul selepas menjalankan 5 kali survey. Sekarang menunggu survey terbaru.
                                 

antara survey2 yang ada
Cara mendaftar EnSurvey (Sign up) pada petak merah

Mudah kan caranya, jadi anda semua, apa tunggu lagi, jom ramai2 daftar En Survey ni.
Untuk mendaftar, boleh klik DISINI
                           


                                       



1 comment:

  1. Mari join sini. ^^ Best!!

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/03/giveaway-topup-pearlcholic-birthday-by.html

    Thanks!!

    ReplyDelete